•  
  •  

Költöztetés

expressz-2

A költözködés előkészületei általában sok időt és munkát vesznek igénybe. A legtöbb esetben mire Ön túl van az összepakoláson, már elege van az egészből. Bízza ránk a munka oroszlánrészét és biztos lehet benne, hogy a kipakoláson kívül más problémája már nem lesz.

Keressen minket bizalommal, kérje díjmentes ajánlatunkat és vegye igénybe az online kedvezményt most!

 

Ön költözködés közben is óvná környezetét?! Mi ebben is segítünk!

Amennyiben szeretné tudni, hogy a költözködés és a környezetvédelem hogyan fér meg egymás mellett pénztárca kímélő módon, úgy kérem, olvassa el az alábbi írásunkat!

kornyÖsszefügg a környezetvédelem és költöztetés, lomtalanítás? Igen!  Tehetünk érte!

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre!

Hisszük, sok kicsi sokra megy, így mi magunk is szeretnénk hozzá járulni környezetünk megvédéséhez.

Munkánk során nem festett, újrahasznosított dobozokat használunk, melyeket kiváló minőségük miatt több költözésnél is fel tudunk használni. Egy átlagos 2 szobás lakás költöztetésénél kb. 1m3 papírdoboz kerül újrahasznosításra. Mind ez természetesen Önnek a megrendelőnknek is előnyt jelent, hiszen a drága egyszer használatos dobozok helyett, alacsonyabb áron bérbe veheti tőlünk ezeket.

A fentieket figyelembe véve nemcsak a környezetét óvja, hanem időt és pénzt is takarít meg!

A kölcsön vett, újrahasznosított papírból készült dobozokat kérésre házhoz szállítjuk, melyekhez így sokkal kedvezőbb (alacsonyabb) áron juthat hozzá. Ezen költöztető dobozokat csak akkor visszük ki díjmentesen, ha egyébként is megyünk költöztetni. A dobozokat kivinni, vagy visszahozni sajnos külön fuvar, így azokat külön, előre megállapodott díj ellenében tudjuk szállítani.

Cégünk csak a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, minimális káros anyagot kibocsátó, a legmodernebb motorokkal rendelkező, költöztető autókat használ!

Minden költöztetéshez és szállításhoz üzembiztos csendes, takarékos, és környezetbarát járművet biztosítunk.

Minden munkához – legyen az költöztetés, lomtalanítás, vagy csak néhány apróság elszállítása – megfelelő méretű autót biztosítunk. Előzetes felmérés alapján, jól megtervezett logisztikával a szállítás Önnek olcsóbb, ugyanakkor környezetbarátabb is lesz, hiszen a megadott mennyiségeknek megfelelő méretű autóban nincsenek fölösleges helyek, illetve hely hiányában nem kell kétszer fordulni. Ezzel az odafigyeléssel évente több tonna korom kibocsátása takarítható meg.

A környezetvédelemért, mi nem csak a törvényi kötelezettségünk miatt kívánunk tenni, hanem mert mi magunk is óvni kívánjuk környezetünket.