•  
  •  

Rólunk

Cégünk 1998-ben alakult, mint általános kereskedelmi és szolgáltató Kft . Ekkor még csak egy kis platós Mazdával (de nagy lelkesedéssel) kezdtünk dolgozni, ám a megrendelések, és a cég növekedésével fejlesztettük a gépkocsiparkunkat és növeltük a dolgozóink számát. Az üzletpolitikánk azonban változatlan: Nekünk Ön az első!

Mi nem egy fuvaron akarunk meggazdagodni! A célunk az, hogy a szállítás végeztével Ön elégedett legyen, és jó szívvel ajánlani tudjon minket barátainak, ismerőseinek. Mi nem tudunk és nem is akarunk a legolcsóbbak lenni. Tudjuk, tapasztaljuk, valljuk, hogy a korrektül megfizetett emberekkel lehet megbízhatóan, hosszú távon dolgozni, felelősséget vállalni, precízen és pontosan teljesíteni!
Mit szeretne? A legolcsóbb(nak tűnő) önfenntartó vállalkozót, vagy egy jókedvű, dinamikus, sportos, profi, antialkoholista csapatot?

A legnagyobb hangsúlyt a korrekt munkavégzésre, elszámolásra valamint a pontosságra, megbízhatóságra és munkakapcsolatra fektetjük. Ezen kívül gondolunk a jövőre így pl. a környezetvédelemre (autóink a legszigorúbb környezetvédelmi minősítéssel euró 4 -es vizsgával rendelkeznek, környezetbarát csomagoló anyagokat használunk, stb).

Munkatársaink jól képzett, hozzáértő és türelmes emberek akik szolgálatkészek Önnel, de mégis gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Vigyáznak az Ön értékeire és bútoraira.

Erre garancia több ezer elégedett ügyfél, a 18 éves szakmai tapasztalat, célszerszámok, pénzügyi biztonság.

Referenciáink, a teljesség igénye nélkül:

 

Tiszteljen meg bennünket a bizalmával, garantáljuk, hogy nem fog csalódni.