•  
  •  

Csomagolás

expressz-2

Ezt az egyik legkényesebb és legösszetettebb feladatot is gyorsan, pontosan, és precízen a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva végezzük Önnek. Helyszíni felmérés után (Önnel egyeztetve) a szükséges anyagokkal például papír dobozok, fólia, habszivacs, ragasztó tudunk nekikezdeni ennek a kényes feladatnak.

Természetesen minden apró részletre odafigyelve, hiszen másképp kell csomagolni a fürdőszobai dolgokat, mint az iroda berendezéseket, vagy a konyhai eszközöket.

Hűtőtáska bérlés
A csomagolás szolgáltatásunkon belül igény esetén hűtőtáskát is rendelkezésre tudunk bocsátani, így a költöztetés ideje alatt sem károsodik a hűtő tartalma!

Természetesen mindenben az Ön igényeihez igazodva teljes DISZKRÉCIÓVAL nyújtjuk ezt a szolgáltatást. Olyan esetekben is amikor az ön tárgyai között olyan dolgok is szerepelnek amiket nem szeretné, hogy bárki más is láthasson.

Mivel gyakorlott kollégáink akik nap mint nap költöztetnek végzik a csomagolási feladatokat is, ezért Ön időt és pénzt spórolhat a szakszerű és szállítási sorrendet figyelembe vevő csomagolással és előkészítéssel. Az általunk becsomagolt dolgokat sokkal gördülékenyebben tudjuk szállítani.

Amennyiben mégis Ön végezné a becsomagolást kérjük olvassa el az Árkímélő megoldások – Hasznos tanácsaink – Csomagolás rovatot, mert az ott leírtak sokkal praktikusabbá, rövidebbé és így OLCSÓBBÁ tehetik az ön költözését!

Keressen minket bizalommal, kérje díjmentes ajánlatunkat és vegye igénybe az online kedvezményt most!