•  
  •  

Lomtalanítás

expressz-2

A lomok szemétlerakóba történő lerakása fizetős, tehát az ingyen lomtalanítókat, vagy a gyanúsan olcsó ajánlatokat érdemes elkerülni, mert általában válogatás nélkül elégetik valahol (és így rengeteg mérgező gázt szabadítanak fel), vagy valamelyik erdőben, mezőn, út szélén kidobják.

Ám mivel egyre több a szemét, így egyre nagyobb az ellenőrzés is. Ha Ön nem megbízható szakemberrel végezteti ezt a feladatot, és az ellenőr megtalál benne egy képeslapot, receptet, csekk maradványt, máris rögtön Önnél fognak csöngetni az 1.000.000 Ft-os bírsággal. Tehát itt is érvényes a mondás: Olcsó húsnak híg a leve!

Keressen minket bizalommal, kérje díjmentes ajánlatunkat és vegye igénybe az online kedvezményt most!

 
 

recycling-logoMunkánk során lomtalanításkor tudunk legtöbbet tenni a környezetvédelemért, hiszen itt kerülünk közvetlen kapcsolatba hulladékokkal. A költöztetéskor, lomtalanításkor kiselejtezett anyagokat olyan helyre szállítjuk, ahol szétválogatás után minden hulladék a megfelelő újrahasznosító helyre kerül. A veszélyes hulladékokat kijelölt gyűjtőhelyre visszük, ahol újrahasznosítják, illetve a törvényi előírásoknak megfelelően kezelik.

Cégünk lomtalanítás keretében vállalja lakások, házak, irodák teljes kiürítését. Lomtalanítás esetén is szem előtt tartjuk a praktikusságot, és környezetvédelmet.

Amit úgy ítélünk meg, hogy más még hasznát veheti és/vagy még működik, karitatív célokra ajánljuk fel.

Önnek csak meg kell jelölni a feleslegessé vált dolgokat, mi pedig az elszállítás után gondoskodunk a gépkocsin maradt tárgyak korrekt és szabályos elhelyezéséről.

Mi a költöztetést és lomtalanítást szívvel lélekkel végezzük, ebből élünk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy a hírünkön csorba essen!

Mindezeket igazolja több száz elégedett ügyfél és több száz tonna korrekten elhelyezett hulladék.

A környezetvédelemért, mi nem csak a törvényi kötelezettségünk miatt kívánunk tenni, hanem mert mi magunk is óvni kívánjuk környezetünket.